Nieuwe start, LinBerry!

Hoi!

 

Vorig jaar rond deze tijd kondigde ik aan een pas op de plaats te moeten maken met VanSoetHout kinderkamers. De hoofdreden was mijn protesterende lichaam. Het dagelijkse schuur en zaagwerk eiste zijn tol op mijn vrouwenlijf. En ik besloot hier uiteindelijk toch maar wijselijk naar te luisteren. Met pijn in mijn hart, dat wel.

 

Na deze periode van rust sta ik weer te popelen om door te gaan met iets creatiefs, maar nu niet in hout..

 

Een paar maanden terug heb ik het stofferen weer opgepakt. Iets dat ik voor het meubelmaken al met veel plezier heb gedaan. En nog belangrijker; lichamelijk haalbaar! Mijn hoofd ontploft van ideeën die ik wil uitwerken.

 

Ik ga items maken en stofferen voor de (kinder)kamer, in kleine oplages. Eerst ga ik een aantal ontwerpen van bedden en hoofdborden uitwerken, maar er zijn zoveel meer ideeën. En ik sta zeker ook open voor die van jullie!

 

De werkplaats aan huis is bijna klaar voor gebruik, ik geef dan graag een kijkje achter de schermen van het maakproces van de items. Ik hoop natuurlijk dat anderen hier net zo enthousiast van worden als ik, zodat ik deze creatieve reis kan blijven delen met jullie.

 

Liefs, Linda