Verzending en levering

We verzenden gratis naar NL en BE.

Afhankelijk van de afstand, wordt jouw bestelling bezorgd met onze externe bezorgdienst of door ons zelf.

 

De levertijd bij een product op voorraad is 3-5 werkdagen. Houd er wel rekening mee dat de bezorgdienst alleen bezorgd op de begane grond, tot de voordeur. 


Wil je iets op maat laten maken of op bestelling, is de levertijd in overleg.

 

We nemen na het plaatsen van de bestelling contact met je op om een geschikte bezorgdag af te spreken. Als dit via de externe bezorgdienst is kan je op de dag van bezorging even vragen in welk tijdvak er bezorgd wordt. Er moet getekend worden voor ontvangst.

 

Bij bezorging op de waddeneilanden geldt een toeslag van €35

Retourneren

Wil je iets retourneren? Geen probleem. Dit kan binnen 14 dagen na levering van het meubel in de originele verpakking. Neem in alle gevallen altijd eerst contact met ons op om je retourzending aan te melden. 

 

De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening en kan alleen via een koeriersdienst gezien het gewicht/formaat van de meubels. Is het meubel in de originele staat ontvangen door ons, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug gestort op jouw rekening.

 

We nemen geen retourzending aan indien het meubel speciaal voor jou op maat is gemaakt naar jouw wensen.

 

Hoewel we met veel zorg het meubel verpakken en verzenden kan het natuurlijk voorkomen dat er tijdens transport een beschadiging ontstaat. Heb je een klacht? Hiervan dien je wettelijk gezien binnen 14 dagen na ontvangst melding te doen bij ons. Dan zorgen we uiteraard dat dat naar alle redelijkheid opgelost wordt. Want wat is er nou belangrijker dan een tevreden klant!