Hoi!

 

Ik ben Linda, het creatieve brein achter LinBerry Design. Samen met Dujan en onze zoon (10) woon ik in Oosterwolde Friesland. Ik vergeet de Boston Terriër en de cavia's, die horen er ook bij.

 

Ontwerpen en maken is mijn passie. Ik vind er rust in, en kan al mijn creativiteit er in kwijt. In de loop der jaren heb ik mij vele technieken met succes eigen gemaakt. Zo ook het stofferen en herstofferen van meubels. Het is fantastisch om een ontwerp dat in je hoofd zit te vertalen naar iets tastbaars.

 

Je vindt hier onder andere gestoffeerde bedden en hoofdborden voor kind en volwassene. Handgemaakt in kleine oplages, en waar mogelijk uit voorraad leverbaar. Maar maak ook graag op bestelling in overleg.

Ik streef ernaar om vernieuwend te blijven in de ontwerpen die ik maak. Geen standaard meubel. Maar stuk voor stuk gemaakt met liefde, goede kwaliteit materialen en de mooiste stoffen. Elk item krijgt de tijd en aandacht die het verdiend.

 

In de shop vind je alle items welke beschikbaar zijn. 

 

Volg @linberry_design op Instagram en je bent als eerste op de hoogte van nieuwe items. Ook neem ik je mee in het maakproces van de meubels.

 

Heb je speciale wensen of ideeën? Neem dan gerust contact met me op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

Liefs, Linda